');
Najnovije vesti
Blic Zabava

BURNA PROŠLOST BIVŠE LJUBAVNICE MIROSLAVA ILIĆA Mirjana Antonović bila u zatvoru i ludnici, ovako je pričala o ljubavi sa pevačem, a danas se viđaju samo NA SUDU

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović prošle godine je otkrila da je sud doneo odluku da je Miroslav otac njenog sina Devina.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Miroslav Ilić i Mirjana Antonović Foto: Milan Ilić / Ringier
Miroslav Ilić i Mirjana Antonović

Pevač Miroslav Ilić je svojevremeno podneo krivičnu prijavu protiv nekadašnje ljubavnice Mirjane Antonović, a slučaj se završio u njenu korist. Kako je Mirjana za "Blic" otkrila oni će se ponovo naći na sudu, može se reći da se bivši ljubavnici samo tamo i sreću.

Blic preporučuje
Miroslav ilić Mirjana i Devin Antonović
Foto: Goran Srdanov, Milan Ilić / Ringier
Miroslav ilić Mirjana i Devin Antonović

Malo ko zna da je Mirjana imala burnu prošlost i da je jednom prilikom završila u zatvoru, ali i u ludnici.

Naime, Mirjana je kao vrlo mlada otišla u Ameriku gde se udala za krznara Danijela Antonovića i radila kao model, tačnije, kao zaštitno lice jedne firme. Ipak, njenom suprugu se nije dopalo to da ona bude javna ličnost, zbog čega je imala probleme.

- Posle razvoda tu je bilo svega i svačega. Nije tu samo bogatstvo bilo u pitanju. Mislim da je moj bivši muž bio jako posesivan. Ja sam za njega bila njegov predmet, koji on nije mogao da pusti. On je snimao šta ja govorim, telefoni su se redovno snimali. Kada sam ih uhvatila da to rade, pripretila sam im da ću zvati FBI, to je zakonom kažnjivo. I drugi put sam ih uhvatila, videla sam te žice i zvala sam FBI i oni dođu. Rekla sam da ne želim da oni idu u zatvor, ali želim da to prestane.

Foto: Milan Ilić / RAS Srbija

- Međutim, on je uzeo jednog čoveka kao da radi sa njim i da tu živi u jednoj sobi. Taj čovek je bio pilot. Nije mi bilo jasno, kako on zna šta ja radim, šta govorim, celu kuću sam pretumbala, nije bilo ničega. U jednom trenutku smo sestra i ja ušle u sobu tog pilota i našle dokaz da me snima. I tada sam se odselila od njega. Onda sam u jednoj kafani upoznala jednog čoveka kog sam sa ženom primila u kuću da živi kod mene, ali on je stvorio vezu sa mojim bivšim mužem. Ja sam se sažalila i na njegovu sestru, koja mi je govorila da ima istu situaciju kao i ja. Tražila je od mene da joj ja uzmem u Švajcarskoj, sa njenom kreditnom karticom, neke kojine koje ona može da preproda. Ispočetka to nisam htela, ali sam nakon njenih suza pristala. Kada sam izašla iz radnje u Švajcarskoj u kojoj sam kupila te kojine, odjednom je radnja bila opkoljena policijom. Bilo je 5 automobila. Ja mislim nešto se desilo u radnji. Ne kapiram da su oni došli po mene. Ja sam im govorila "napravili ste grešku", oni su mi samo rekli vi imate tuđi pasoš i tuđu kreditnu karticu. Govorila sam im da nazovu tu gospođu da će im ona reći da mi je dala svoj pasoš i kreditnu karticu.

- Policajci su mi na kraju rekli kako je njima rečeno da ću ja biti tu da je provaljeno u stan te žene i da joj je ukraden pasoš i kreditna kartica, ja nisam mogla da verujem šta čujem. Onda sam ukapirala da sam nameštena.

- Moja sestra je saznala da sam ja u zatvoru i došla mi je u posetu sa devojkom od jednog bogatog Švajcarca. Kada me je videla sestra je počela da plače, ta moja prijateljica me je zagrlila i rekla mi "žao mi je, mnogo toga se dešava". Kada su one otišle. Nakon toga ja sam postala strašno depresivna. Mislila sam da tu ostajem, da će moja ćerka misliti da sam ja kriminalac. Mislila sam šta će njoj ovakva majka, da ona mora sve to da preživljava.

Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija

- Posle toga sam ja malo počela da se oporavljam. Kada sam počela da se oporavljam. Policajac me je pozvao i opet me molio da potpišem izjavu o priznanju krivice, ja sam mu rekla da laž nikad neću potpisati. On je samo klimnuo glavom i lično me odveo u ćeliju. Da sam ja to potpisala izgubila bih ćerku, sve bih izgubila. I pošto nisam, posle poslednjeg saslušanja upada čovek u moju sobu u belom mantilu. On sedne pored mene i govori mi, "vi ste puno stresa preživeli, mi hoćemo da vam pomognemo". Doneli smo vam malu pilulicu. Ja sam popila tu pilulu i te noći sam halucinirala, ljudi su dolazili. Nisam mogla da reagujem i kao da sam u magli čula Kiću Slabinca. On je meni pričao da je došao mene da poseti u zatvor. Sutradan se probudim. Bila sam prisebna, kako sam sela da napišem u dnevnik šta se desilo. Moj rukopis je bio švrakopis. Ali sam ukapirala da su me prevarili sa tom tabletom. Nije prošlo dugo, žena čuvar je lupala na vrata i rekla mi da se spremim, da idem u bolnicu. Rekla mi je "vi ste jako bolesna žena". Ja sam viknula na nju. Znala sam da me šalju u ludnicu i znala sam da me je neko poslao tu. Tražila sam da mi se izvadi krv i htela sam da mi se kaže ko je potpisao da budem tu, ali to se nije desilo - ispričala je Mirjana Antonović svojevremeno za "Grand".

Inače Mirjana je za isti medij, svojevremeno govorila i o njenoj vezi sa Miroslavom Ilićem.

- Nisam znala ko je Miroslav Ilić. Drugarica me je nagovorila da idemo na njegov koncert. On je sve vreme gledao u mene. Mi smo imali jednog zajedničkog prijatelja i on me je zamolio da se posle koncerta upoznamo sa njim. Nakon toga se nas dvoje nismo razvdvajali više od 2 godine. Tačnije, razdvajali smo se, ali smo bili ili na telefonu ili zajedno. Mislila sam da će njoj biti bolje bez mene. U zatvoru su donosili večeru oko 8 sati uveče i ja sam videla taj tup nož i počela sam da režem. Nisam osećala bilo kakav bol, ko da sam rezala tuđu ruku, tuđu venu. Prvo sam presekla levu stranu i krv je počela da šiklja. Onda sam desnu. Kada su videli da je sve krvavo oko mene, brzo su zvali hitnu pomoć i mene su strpali u bolnicu.

Foto: Goran Srdanov, Milan Ilić / RAS Srbija

- Na početku nisam znala da je on oženjen. Kasnije mi je rekao da je on u braku u kojem nikada nije želeo da bude. Bio je jako šarmantan, privlačan. Mislila sam da je on jednostavan. Živela sam jako buran život u Americi, on me je smirivao. Međutim, ispostavilo se da nije baš tako bilo kako sam mislila.

- Mi smo znali i po 6 sati da pričamo telefonom. Ja sam išla sa njim na turneje, po Kanadi, Australiji, Nemačkoj. Nismo se krili. Živeli smo čak kod mojih ovde u Beogradu. Nas je iznenadila vest da sam ja u drugom stanju i da će Devin da se pojavi. Miroslav mi je skidao zvezde sa neba. On nije bio okrutan, voleo je da se mazi, u momentu bi me zagrli, poljubio bi mi stomak - govorila je u svojoj ispovesti Mirjana Antonović svojevremeno za gorepomenuti medij.

VIDEO:Mirjana i Devin Antonović o suđenju sa Miroslavom Ilićem