Izvor: Blic, 11.Jul.2023, 19:07

MATORA BACA EVRIĆE, GOSTI SE U TRANSU POPELI NA STOLICE Rijaliti učesnice stale na "ludi kamen", a ovo su SVI DETALJI VENČANJA - Jovana se presvukla (FOTO)

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović izgovorile su danas sudbonosno "da" u luksuznoj vili od tri miliona evra na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) ANITA UZELA MATORINO PREZIME Sve vreme plakala tokom svečane ceremonije, pao i SOČAN POLJUBAC

Izvor: Blic, 11.Jul.2023

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović izgovorile su danas sudbonosno "da" u luksuznoj vili od tri miliona evra u Budvi.

Nastavak na Blic...

(VIDEO) SMEĆE, STVARI I RUSVAJ U VILI OD TRI MILIONA EVRA Jutro nakon svadbe Matore i Anite: Gosti mamurni, a ona se brčka u bazenu

Izvor: Blic, 12.Jul.2023, 13:30

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović izgovorile su sudbonosno "da" juče u vili koja košta tri miliona evra na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.

Nastavak na Blic...

OVO JE DOKAZ! Nakon šok tvrdnji da su Anita i Matora LAŽIRALE VENČANJE, objavljen dokument i sad je sve jasno (FOTO)

Izvor: Blic, 12.Jul.2023

Nekadašnje učesnice "Zadruge" Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović zaklele su se jedna drugoj na večnu ljubav i vernost na romantičnoj ceremoniji u Crnoj Gori, gde su istopolni brakovi legalizovani.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.