Izvor: Blic, 02.Mar.2021, 09:22

MANJI RAST, VIŠE OTKAZA Najveća evropska privreda će posledice pandemije osećati bar do 2025.

Nemačka privreda će osećati posledice pandemije korona virusa najmanje do 2025. godine, objavio je Institut za istraživanje o zaposlenosti (IAB). Stopa privrednog rasta će u idućih pet godina zbog koronakrize biti umanjena za 0,6 procentnih poena, rekao je koautor IAB izveštaja Enzo Veber.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NAJMOĆNIJA PRIVREDA EVROPE NA KOLENIMA: Posledice će osećati najmanje četiri godine, ali jedna grana uliva nadu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021

Nemačka privreda će osećati posledice najmanje do 2025. godine ali se velike nade polažu u auto-industriju..Prema podacima Instituta za istraživanje o zaposlenosti (IAB), nemačka privreda će osećati posledice kovida-19 najmanje do 2025. godine, a stopa privrednog rasta biće umanjena za 0,6 procentnih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.