Izvor: Blic, 20.Jul.2023, 18:02

MAJKA MLADE U BELOM, A GLUMICA GRMI OD GLAMURA Sve vrvi od poznatih na venčanju Marije Mikić, a on je došao sa SLOMLJENOM NOGOM

Pevačica Marija Mikić danas će izgovoriti sudbonosno "da" svom izabraniku Jovanu Pantiću u jednom ekskluzivnom prestoničkom restoranu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) OTAC JE VODI DO OLTARA, A ONA GRCA U SUZAMA Potop emocija na venčanju Marije Mikić: Mladoženja se slomio, ljubavna scena kao iz filmova

Izvor: Blic, 20.Jul.2023

Pevačica Marija Mikić danas će izgovoriti sudbonosno "da" svom izabraniku Jovanu Pantiću u jednom ekskluzivnom prestoničkom restoranu. Marija i Jovan imaju dvoje zajedničke dece ćerku i sina, dok Pantić ima naslednika iz prvog braka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.