Izvor: Blic, 25.Jun.2023, 00:30

Lavrov: Rusija zadržava kontrolu nad nuklearnim oružjem raspoređenim u Belorusiji

- Rusija zadržava kontrolu nad taktičkim nuklearnim oružjem koje ce biti raspoređeno u Belorusiji u skladu sa međunarodnim obavezama - izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"TO NE KRŠI NIJEDNU MEĐUNARODNU OBAVEZU" Lavrov: Zadržavamo kontrolu nad nuklearnim oružjem raspoređenim u Belorusiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023

Rusija zadržava kontrolu nad taktičkim nuklearnim oružjem koje će biti raspoređeno u Belorusiji u skladu sa međunarodnim obavezama...- Ovo razmeštanje nuklearnog oružja ni na koji način ne krši nijednu međunarodnu obavezu Belorusije ili Ruske Federacije, uključujući i obaveze iz Ugovora...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Lavrov: Rusija zadržava kontrolu nad nuklearnim oružjem u Bjelorusiji

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jun.2023

Rusija zadržava kontrolu nad taktičkim nuklearnim oružjem koje će biti raspoređeno u Bjelorusiji, saopštio je ruski šef diplomatije Sergej Lavrov, istakavši da je to u skladu sa međunarodnim obavezama.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.