Izvor: Blic, 08.Sep.2019, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"LICE MU JE BILO U VODI, IZ USTA MU JE IZLAZILA BELA PENA" Ispovest porodice malih heroja, Tea i Lea, koji su spasili srpskog dečaka od davljenja

"Dečaci su se igrali u vodi, a onda se Leu učinilo nešto čudno: gledao je mališana koji je delovao kao da roni, i zapitao se koliko on to dugo može da zadrži dah. Kada je prišao da ga kucne po ramenu, video je da mu iz usta izlazi bela pena."

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

IZ USTA MU JE IZLAZILA BELA PENA I MEŠALA SE SA MOREM Ispovest majke malih heroja koji su spasili SRPSKOG DEČAKA u Grčkoj: Sinovima je sve to teško palo, IMALI SU NOĆNE MORE, nisu jeli, VOLELI BI DA UPOZNAMO TADIJU (FOTO)

Izvor: Kurir, 08.Sep.2019

Dženi i Hristos Kalpakas, roditelji malih heroja, Tea i Lea, koji su sredinom avgusta spasili od davljenja petogodišnjeg Tadiju iz Srbije ispričali su detelje tog jezivog dana.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.