Izvor: Blic, 28.Okt.2020, 12:43

"LAGALA SAM IZ LJUBAVI PREMA SUPRUGU" Oglasila se Leskovčanka koju je muž optužio da je PRODALA BEBU i objasnila kako ga je UVERILA U TRUDNOĆU

Osećam krivicu što sam svojim lažima napravila velike probleme, ali sam to učinila iz ljubavi prema nevenčanom suprugu Jovanu i želje da ga ne razočaram. Mnogo je želeo da dobijemo dete. Sada me tera da priznam da sam našu bebu dala mom bratu koji nema dece ili da sam je prodala. Moji pokušaji da ga uverim u to da porođaja nije ni bilo završili su se bezuspešno, pa je sve dospelo do policije i tužilaštva - započinje svoju priču Leskovčanka Snežana J. (43), koja je, kako kaže, napravila sebi pakao od života.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.