Izvor: Blic, 16.Jul.2018, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komesarijat za izbeglice: U Ustaničku treba useliti one kojima pripadaju stanovi

Združena akcija “Krov nad glavom" saopštila je danas da će Komesarijat za izbeglice “pokušati da iz Ustaničke ulice 244g, od 23. jula do 10. avgusta, prinudno iseli stanare iz 10 garsonjera”, dok u Komesarijatu kažu da su se obratili lokalnoj samoupravi sa zahtevom da se, iz trećeg pokušaja, nelegalno naseljeni stanovi oslobode i u njih usele oni kojima po zakonu pripadaju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Komesarijat poslao zahtev da se oslobode nelegalno useljeni stanovi za izbeglice u Ustaničkoj ulici

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jul.2018

Komesarijat za izbeglice Srbije poslao je danas zahtev lokalnoj samoupravi da se oslobodi 11 nelegalno useljenih stanova u Ustaničkoj ulici u Beogradu, koji su namenjeni izbegličkim porodicama iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske...Kako je saopštio Komesarijat, na konkursu 2016. godine dodeljeno je 30...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.