Ko će odneti džak pršute i 20 metara kobasice

Izvor: Mondo, 09.Jan.2013, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će odneti džak pršute i 20 metara kobasice

Voliš pršutu, slaninu, kobasice? Onda narednog vikenda moraš biti u Mačkatu kod Zlatibora, gde će se održati tradicionalna "Pršutijada".

"Pršutijada" će se održaće u zlatiborskom selu Mačkat od 11. do 13. januara pod pokroviteljstvom Skupštine Opštine Čajetina.

Na "Pršutijadi" će učestvovati oko 20 izlagača, a nagrade će biti džak pršute, kvadratni metar slanine i 20 metara kobasice.

Direktor Turističke organizacije "Zlatibor" Darko Đurović >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rekao je da je na Zlatiboru 17.000 gostiju, a više posetilaca iz Crne Gore i Republike Srpske očekuje se za vikend.

"Popunjenost kapaciteta na Zlatiboru je dobra, radi ski-centar Tornik, u centru Zlatibora je klizalište, ima dovoljno snega", rekao je Đurović.

U zlatiborskom selu Jablanica biće organizovan doček Nove godine po julijanskom kalendaru, uz nastup pevačkih i folklornih grupa i trubača iz Sirogojna, a na Kraljevom trgu na Zlatiboru nastupiće trubači Veljka Ostojića i pevač Slobodan Mulina.

(Beta)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRŠUTIJADA NA ZLATIBORU: Nagrada džak pršute i metri kobasice

Izvor: Telegraf.rs, 09.Jan.2013

U zlatiborskom selu Mačkat održaće se Pršutijada na kojoj će nejsrećniji biti nagrađeni domaćim zlatiborskim proizvodima. Učestvuje 20 izlagača

Nastavak na Telegraf.rs...

Pršutijada u Mačkatu od 11. januara

Izvor: gDestinacija.com, 10.Jan.2013, 13:39

Sajam suvomesnatih proizvoda “Pršutijada” održaće se u zlatiborskom selu Mačkat od 11. do 13. januara pod pokroviteljstvom Skupštine Opštine Čajetina. Na “Pršutijadi” će učestvovati oko 20 izlagača, a nagrade će biti džak pršute, kvadratni metar slanine i 20 metara kobasice. …...

Nastavak na gDestinacija.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.