Izvor: Blic, 06.Dec.2023, 16:33

"Ključan faktor je politika, biće i novca i tehnologije!" Drugi panel na "Look Up 2" konferenciji u znaku cirkularnosti srpske privrede

Drugi panel ovogodišnje "Look Up 2" konferencije pod nazivom "Strateške promene u politici životne sredine - People Plant Prosperity 3P za Srbiju". Moderator panela je Siniša Mitrović, redoni profesor Hemijskog fakulteta u Beogradu i član Evropske akademije nauke i umetnosti u Salzburgu, a učesnici su:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bez kritičnih materijala zelena tranzicija Evrope nije moguća! Prvi panel drugog dana "Look Up 2" konferencije

Izvor: Blic, 07.Dec.2023, 14:05

Na prvom panelu drugog dana "Look Up 2" konferencije održana je diskusija na temu: "Kritični materijali, odgovorna i održiva ekonomija". Moderator ovog panela bila je Ivana Čkonjević, dok su učesnici bili:

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.