Izvor: Blic, 20.Maj.2021, 18:02

Kamioni na Kelebiji čekaju do TRI SATA: Putevi Srbije upozoravaju gde su još mogući zastoji zbog radova

Na Kalebiji je trenutno zadržavanje teretnih vozila oko tri sata. Putevi Srbije upozoravaju vozače da se na mostu na Rujiškoj reci, na potezu Petlja Ražanj-petlja Aleksinački rudnici, ka Nišu od danas do 26. maja odvijaju radovi zbog koji su zatvorene vozna i zaustavna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom trakom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

AMSS: Povoljniji uslovi u saobraćaju, oprez zbog radova

Izvor: Beta, 21.Maj.2021, 07:26

Vozače danas očekuju povoljni uslovi u saobraćaju, ali je oprez neophodan zbog radova koji su u toku na brojnim deonicama, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).Posle podne i krajem dana očekuje se pojačan saobraćaj na glavnim putnim pravcima, posebno od većih gradova i ka vikend naseljima...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.