Izvor: Blic, 23.Apr.2021, 06:24

KREĆE POMOĆ ZA STOLARIJU I PEĆI Konkurs traje do 21. maja, prve su na potezu opštine, a onda i tri miliona građana

Resorno ministarstvo raspisalo je konkurs za opštine za dodelu subvencija za zamenu stolarije i individualnih ložišta, a rok za prijavu za dodelu sredstava je 21. maj. Ministarstvo dodeljuje 54 miliona dinara, a maksimalni iznos sredstava po lokalnoj samoupravi je 10 miliona. Prvo su, dakle, na potezu opštine, a potom i građani.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DRŽAVNA POMOĆ ZA NOVE PEĆI I STOLARIJU: Konkurs traje do 21. maja, detaljno o tome ko je prioritet i kako se prijaviti

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021

Građani bi finansirali 50 odsto ukupne investicije, a drugu polovinu bi obezbedili opština i država...Resorno ministarstvo raspisalo je konkurs, za opštine za dodelu subvencija za zamenu stolarije i individualnih ložišta, Rok za prijavu za dodelu sredstava je 21. maj. Ministarstvo dodeljuje 54...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.