Poziv Ministarstva za energetsku sanaciju stambenih objekata - rok za prijavu 21. maj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2021, 09:15

Poziv Ministarstva za energetsku sanaciju stambenih objekata - rok za prijavu 21. maj

Ministarstvo rudarstva i energetike objavilo je u današnoj Politici javni poziv za dodelu sredstava za finansiranje Programa energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova koje sprovode jedinice lolakne samouprave, a rok za dostavu prijava je 21. maj.

Ukupna raspoloživa sredstava podsticaja koje dodeljuje Ministarstvo za realizaciju programa je 54 miliona dinara, a maksimalni iznos sredstava podsticaja koje dodeljuje Ministarstvo po jedinici lokalne samouprave >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iznosi do 100 odsto planiranih budžetskih sredstava opštine za ovu namenu, a ne može biti veći od 10 miliona dinara po opštini.

Udeo u finansiranju pojedinačnih projekata sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova od građana je 50 odsto, a 50 odsto daju Ministarstvo i jedinica lokalne samouprave, dodaje se u pozivu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

KREĆE POMOĆ ZA STOLARIJU I PEĆI Konkurs traje do 21. maja, prve su na potezu opštine, a onda i tri miliona građana

Izvor: Blic, 23.Apr.2021, 06:24

Resorno ministarstvo raspisalo je konkurs za opštine za dodelu subvencija za zamenu stolarije i individualnih ložišta, a rok za prijavu za dodelu sredstava je 21. maj. Ministarstvo dodeljuje 54 miliona dinara, a maksimalni iznos sredstava po lokalnoj samoupravi je 10 miliona. Prvo su, dakle, na potezu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.