Izvor: Blic, 04.Maj.2023, 20:06

KOLIKO DUGO ĆE DEČAK-UBICA BITI ZADRŽAN NA PSIHIJATRIJI Lekari u agoniji: "Nemamo s čim da uporedimo slučaj, nijedno dete do sada nije počinilo MASOVNO UBISTVO!"

Tragedija koja potresa Srbiju, ostavila je bez teksta brojne stručnjake kao specifičan slučaj do sada nezabeležen na našim prostorima a i šire. Kosta Kecmanović (13), učenik osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubio je u sredu ujutru osmoro đaka i čuvara Dragana Vlahovića. U krvavom piru koji je počeo nešto posle 8 sati ujutru, ranio je i šestoro dece i nastavnicu istorije. Budući da nije napunio 14 godina, on nije krivično odgovoran i sada se nalazi na Klinici za neuropsihijatriju za decu i omladinu, na posebnom dečjem odeljenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRVAVI MAJ U SRBIJI: SINOĆ NOVO MASOVNO UBISTVO Kod Mladenovca 8 mrtvih, ubica i dalje u begu! Od srede 17 čak žrtava u dva jeziva masakra!

Izvor: Blic, 05.Maj.2023, 07:38

Posle masakra u školi "Vladislav Ribnikar" u sredu u Beogradu, sinoć se dogodilo novo masovno ubistvo u Srbiji! Kod Mladenovca je Uroš B. u ponoćnom napadu automatskim oružjem ubio najmanje 8 osoba, a ranio najmanje 13. Tako je u ova dva jeziva krvoprolića u Beogradu i okolini u manje od 48 sati...

Nastavak na Blic...

"CILJANO JE PUCAO, ŽELEO JE KRIKE UPLAŠENE I RANJENE DECE" Evo koji je film inspirisao monstruma sa Vračara da počini masakr!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023

Dečak-ubica koji je počinio stravični masakr na Vračaru očigledno je insipiraciju za ovo zlodelo pronašao u filmografiji koja proparigira nasilje, masovna ubistva i netoleranciju...Brutalan masakr koji se dogodio juče na Vračaru kada je učenik sedmog razreda Osnovne škole "Vladislav Ribnikar"...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.