Izvor: Blic, 17.Maj.2023, 17:25

KASAPIO PARTNERKU NOŽEM PO VRATU! Tužilaštvo traži lečenje i čuvanje na psihijatriji za Nišliju koji je počinio gnusno krivično delo

Pripremnim ročištem pred Višim sudom u Nišu danas je počelo suđenje J.N. (40) iz Niša, koji je optužen da je 25.septembra u kući u Knjaževačkoj ulici nožem po vratu posekao partnerku S.S. (62) a potom sečivom povredio sebe. On se sumnjiči da je počinio teško ubistvo u pokušaju, jedno od najtežih krivičnih dela za koje se može izreći i kazna doživotnog zatvora, ali je istragom utvrđeno da je neuračunljiv zbog čega je predloženo da mu se izrekne mera obaveznog lečenja i čuvanja u psihijatrijskoj ustanovi. O izricanju ove mere odlučiće Viši sud u Nišu na narednim ročištima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.