Izvor: Blic, 09.Nov.2019, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVA NEMAN! Pecaroš u Dunavu kod Smedereva upecao soma od DVA METRA i teškog kao ČOVEK! (FOTO)

Ribolovci obično vole da pričaju o najvećem ulovu svog pecaroškog života, koji im je, eto, pobegao, a nisu ni stigli da ga fotografišu. Međutim, jedan pecaroš iz Srbije, imaće čime da se diči pred drugarima, pošto su slike nemani koje je izvadio iz Dunava kod Smedereva, ostavile bez reči sve one koji su videli kapitalni ulov.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Upecao “kapitalca” teškog kao čovek: Som dug dva metra izvađen kod Smedereva

Izvor: OkRadio.rs, 10.Nov.2019, 13:23

Ulov je uslikan, kako deluje u ribarnici, da bi fotografija kasnije bila podeljena na Fejsbuk stranici „Volim Dunav“, pišu Novosti Fotografija soma „kapitalca“ dugog skoro dva metra poslužiće jednom ribolovcu iz Srbije da, za razliku od mnogih, dokaže svoju pecarošku priču. Neman teška...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.