Izvor: Blic, 01.Nov.2023, 09:33

KAKO JE SAMIR POSTAO LAZAR Beograđanin rođen u muslimanskoj porodici prešao u pravoslavlje, pa istim putem krenuo i njegov brat: "Od malena su me više privlačile crkve nego džamije"

Lazar Pajazitović (35) iz Beograda, rođen kao Samir Pajazitović, od majke Selime i oca Mustafe, u jednoj običnoj islamskoj porodici, od malena je učen islamskim običajima i vrednostima. Ove vrednosti iz nekog, tada nepoznatog razloga, nije mogao da usvoji kao svoje. A onda je, s godinama, otkrivajući svoje poreklo i svoju istinu shvatio da se bolje oseća u crkvi nego u džamiji, što ga je navelo da promeni veru i pređe u pravoslavlje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OVAKO JE SAMIR POSTAO LAZAR Sve je pokrenulo kada sam saznao da je dedin brat Ejup Ganić poreklom Mrnjavčević! I svoje potomke vaspitavaću u pravoslavlju VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 01.Nov.2023

Lazar Pajazitović (35) iz Beograda, rođen kao Samir Pajazitović, od majke Selime i oca Mustafe, u jednoj običnoj islamskoj porodici, od malena je učen islamskim običajima i vrednostima. Ove vrednosti iz nekog, tada nepoznatog razloga, nije mogao da usvoji kao svoje. A onda je, s godinama, otkrivajući...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.