Izvor: Blic, 11.Apr.2024, 18:53

"KAD SRCE STANE..." Novo oglašavanje Dragane Mirković u jeku razvoda od Tonija Bijelića, donela je VELIKU ODLUKU: "Dragi moji, hvala vam"

Muzička zvezda Dragana Mirković prošlog meseca je priznala da se razvodi od supruga Tonija Bijelića, posle 24 godine braka, a navela je da već tri godine ne žive zajedno.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novo oglašavanje Dragane Mirković nakon razvoda: Kad srce stane! (FOTO)

Izvor: Svet plus, 12.Apr.2024, 14:05

Dragana Mirković se ponovo oglasila na društvenim mrežama...Popularna pevačica, oglasila se na društvenoj mreži Instagram, gde se svojim fanovima zahvalila za bezuslovnu podršku, ali im je i predstavila novu duetksu pesmu koju je snimila sa kolegom Ivanom Zakom, a koju će uskoro objaviti pod...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.