Izvor: Blic, 26.Okt.2020, 23:34

Jugoslav je NAPISAO ISTINU O GUBITKU POSLA za vreme korone i privukao pažnju nekoliko hiljada ljudi: Mislio sam neće mene, a za dve nedelje SAM SVE IZGUBIO

Jugoslav Milošević (23) iz Požarevca počeo je da se bavi informatikom i marketingom još u prvom razredu srednje škole. Kako je raslo njegovo znanje, tako su rasle i njegove prilike. Posle osam godina u poslu našao se na vrhuncu karijere, a onda je za samo dve nedelje sve izgubio. Njegova iskrena objava o gubitku posla na mreži LinkedIn za kratko vreme dobila je preko 14.000 reakcija, a za "Blic" mladi profesionalac otkriva kako izgleda ostati bez posla u jeku pandemije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.