Izvor: Blic, 19.Maj.2020, 09:51

Još 14 osoba u Srpskoj ima korona virus, većina ih imala kontakt sa ranije zaraženim

Kod još 14 osoba u Republici Srpskoj je potvrđen novi korona virus, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja RS. Od poslednjeg izveštaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u poslednja 24 časa, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske i Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske izvršeno je testiranje 328 laboratorijskih uzoraka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedan smrtni slučaj u RS, 25 novozaraženih korona virusom u BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Maj.2020

U Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske preminuo je pacijent kod kojeg je potvrđeno prisustvo novog korona virusa. Riječ je o osamdesetsedmogodišnjem muškarcu iz Banjaluke.  Preminuli je imao više hroničnih udruženih oboljenja, naveli su iz UKC Republike Srpske. U posljednja 24...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.