Izvor: Blic, 29.Mar.2025, 13:14

Jedna od najvećih ugostiteljskih prevara: "Platiš ih skoro 1.000 dinara, a ne vrede ni 200"

Retko koji gost obraća pažnju, ali restoranski jelovnici kriju i te kako lukave „zamke“ koje ugostiteljima donose ozbiljan profit. Najveći deo zarade često ne dolazi od glavnih jela, već od — priloga. Pomfrit i salata, koje gotovo uvek naručujemo uz obrok, realno koštaju restorane tek nekoliko desetina dinara, dok ih gostima naplate kao da su zlato.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.