Izvor: Blic, 29.Dec.2023, 23:45

Jedan od vođa Balkanskog kartela POBEGAO IZ KUĆNOG PRITVORA: Trebinjac (55) švercovao kokain sa likom Al Kaponea, poznat je kao čovek sa HILJADU LICA

Argentinske bezbedonosne snage saopštile su danas da je Božidar Božo Ratković (55) poznati narko krijumčar pobegao iz kućnog pritvora u gradu Aveljaneda, gde je od avgusta služio zatvorsku kaznu u kući svoje 30 godina mlađe devojke.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bh. narko-bos pobjegao iz kućnog pritvora u Argentini

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Dec.2023, 00:10

BUENOS AJRES - Argentinske bezbjedonosne snage saopštile su danas da je Božidar Božo Ratković (55) poznati narko krijumčar pobjegao iz kućnog pritvora u gradu Aveljaneda, gdje je od avgusta služio zatvorsku kaznu u kući svoje 30 godina mlađe djevojke.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.