Izvor: Blic, 14.Apr.2023, 20:32

JOVANA I NJEN MUŽ SU JEDINI AMIŠI U SRBIJI Petrović se iz Amerike vratio na dedovinu, ona se zbog njega odrekla šminke i mode: "Srbi su dobri, samo vole da piju i puše"

Kao da nije dovoljno čudno kada se neko iz Amerike preseli u Srbiju, nego je Kristofer Petrović koji živi u selu blizu Aleksinca još i Amiš! Iako se rodio u Americi, Kristofer vodi poreklo iz Srbije, a danas na svojoj dedovini zajedno sa suprugom Jovanom čuva četrdesetak ovaca i obrađuje osam hektara od 27 i po koliko poseduje zemlje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kristofer i Jovana jedini su Amiši u Srbiji: „Ne volimo što ljudi ovde piju, puše i psuju i komentarišu tuđ život“

Izvor: Luftika.rs, 15.Apr.2023, 14:49

Kristofer Petrović živi u selu blizu Aleksinca, a iako se rodio u Americi, vodi poreklo iz Srbije. Danas na svojoj dedovini zajedno sa suprugom Jovanom čuva četrdesetak ovaca i obrađuje osam hektara od 27 i po koliko poseduje zemlje. Ništa od toga ne bi bilo neobično da Kristofer nije – Amiš.. Kristofer...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.