Izvor: Blic, 16.Okt.2023, 23:53

JEZIVI SNIMCI IZ BRISELA Žrtve pomahnitalog ubice leže na ulici i u taksiju: Uhvaćen trenutak kada napadač beži iz grada (FOTO/VIDEO)

Jezivi snimci krvavog napada u Briselu pojavili su se na društvenim mrežama. Na jednom od njih vide se tri žrtve napadača, kako ranjene i ubijene leže u taksi vozilu i na ulici. Jedan od njih je u dresu Švedske, a policajci pored njega pokušavaju da mu ukažu pomoć.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stravični snimci iz Brisela: Žrtve leže na ulici i u taksiju; Uhvaćen trenutak bekstva napadača VIDEO

Izvor: B92, 17.Okt.2023, 00:06

Jezivi snimci napada u Briselu pojavili su se na mrežama. Na jednom od njih vide se dve žrtve napadača, kako ranjene i ubijene leže u taksi vozilu i na ulici...Jedan od njih je u dresu Švedske, a policajci pored njega pokušavaju da mu ukažu pomoć. Telo druge žrtve, snimljeno je kako leži na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.