Izvor: Blic, 19.Dec.2023, 12:45

JEZIVI SNIMAK SA MESTA TRAGEDIJE Sudarili se autobus i automobil kod Malog Požarevca, jedna osoba nastradala: Zadnji deo vozila potpuno UNIŠTEN!

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 11.20 sati na putu kod Malog Požarevca poginula je jedna osoba, dok su tri teško povređene.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedna osoba stradala u nesreći kod Malog Požarevca, povređena beba

Izvor: B92, 19.Dec.2023

U saobraćajnoj nesreći u kojoj su danas oko 11 časova kod Malog Požarevca učestvovali autobus i putničko vozilo, jedna osoba je poginula, dok su tri povređene...Među povređenima je i beba...Poginula je 70-godišnja žena, baka povređenog deteta, a povređeni su i detetov otac i deda, koji je...

Nastavak na B92...

JEZIVA SCENA NA AUTO-PUTU KOD LAPOVA: Automobil probio bankinu i sleteo s puta, vozač teško povređen!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2023, 00:58

Teško povređena osoba je hitno prebačena u bolnicu..Jedna osoba, teško je povređena u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila na auto-putu Niš–Beograd, kod skretanja za Lapovo...Pretpostavlja se da je usled neprilagođene brzine vozilo, oko 13.30, udarilo u bankinu, probilo je i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.