JEZIVA SCENA NA AUTO-PUTU KOD LAPOVA: Automobil probio bankinu i sleteo s puta, vozač teško povređen!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2023, 00:58

JEZIVA SCENA NA AUTO-PUTU KOD LAPOVA: Automobil probio bankinu i sleteo s puta, vozač teško povređen!

Teško povređena osoba je hitno prebačena u bolnicu

Jedna osoba, teško je povređena u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila na auto-putu Niš–Beograd, kod skretanja za Lapovo.

Pretpostavlja se da je usled neprilagođene brzine vozilo, oko 13.30, udarilo u bankinu, probilo je i sletelo sa puta. Pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice izvukli su vozača iz automobila koji sa teškim povredama prevezen u Univerzitetski klinički centar u Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedna osoba poginula u saobraćajnoj nezgodi na putu Perlez-Čenta

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 20.Dec.2023

ZRENJANIN – Kako portal Vojvodina uživo nezvanično saznaje jutros oko 06:25 časova došlo je do teške saobraćajne nezgode na deonici puta između Perleza i Čente u kome su učestvavali putnički automobil i kombi. Prema nezvaničnim informacijama, u sudaru je stradao tridesetogodišnji vozač...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

JEZIVA NESREĆA NA ISKLJUČENJU ZA LAPOVO Izgubio kontrolu nad vozilom pa probio zaštitnu ogradu

Izvor: Blic, 20.Dec.2023

Jedna osoba zadobila je teške telesne povredene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na samom isključenju za Lapovo, na autoputu Beograd - Niš.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.