Dva dečaka na biciklu udario auto, jedan teže povređen

Izvor: B92, 15.Avg.2022, 07:37

Dva dečaka na biciklu udario auto, jedan teže povređen

Jedan dečak je teže povredjen, a jedan lakše kada ih je na biciklu noćas udario auto u Batajnici, rečeno je agenciji Beta u beogradskoj Hitnoj pomoći.

Dečaci su preveženi u bolicu u Tiršovoj ulici, oba su starosti 16 godina, a nezgoda se dogodila sinoć oko 21.30.

U saobraćajnoj nesreći oko 23.00 časa, kod Surčina, jedna ženska osoba, 47 godina, povredjena je teže, a muškarac, 51, lakše.

Prebačeni su u Urgentni centar. Beogradska Hitna pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << intervenisala je prošle noći 112 puta, od čega 22 puta na javnom mestu.

Pozivi za pomoć bili su uglavnom zbog hroničnih zdravstvenih problema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozaču u Beogradu pozlilo za volanom - povređena jedna osoba, a sedam automobila oštećeno

Izvor: RTS, 15.Avg.2022

Jedna osoba je povređena u Cvijićevoj ulici u Beogradu, kada je automobil prešao u suprotan smer i udario sedam vozila koja su bila parkirana u toj ulici. . Do udesa je došlo nešto pre 7 sati, kod broja 96 u Cvijićevoj ulici, kada je vozaču automobila pozlilo...Nakon...

Nastavak na RTS...

JEZIVA NESREĆA U BEOGRADU Automobil udario u banderu, pa se zapalio, VATROGASCI IZVLAČE VOZAČA

Izvor: Blic, 15.Avg.2022

Najmanje jedna osoba je povređena u teškoj nesreći koja se nešto posle 22.30 dogodila u Beogradu u Ulici bulevar oslobođenja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.