Izvor: RTS, 16.Avg.2022, 07:10

Automobil udario u banderu na Voždovcu, pa se zapalio - jedna osoba stradala

Jedna muška osoba stradala je sinoć u nesreći u Beogradu, a mladić star 18 godina zadobio je ubodne rane.
Dr Nikola Pokrajac je izjavio da je bila izuzetno teška noć za sve zaposlene u Hitnoj pomoći u Beogradu.

U 21.11 minuta primljen je poziv, i po izlasku na lice mesta Hitna pomoć je zatekla muškarca sa dve ubodne rane. "Osoba je zbrinuta na licu mesta i prevezena u Urgentni centar na reanimaciju", kaže Pokrajac.
Pokrajac navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da se u 22.32 minuta dogodila saobraćajna nesreća. Automobil je, kaže udario u banderu, došlo je do požara i jedna osoba je na licu mesta preminula.
U Bežanijskom zimovniku je, dodaje, došlo do skoka s mosta. "Po izlasku zatičemo žensku osobu starosti oko 30 godina, bez svesti. Zbrinuta je i prevezena u Urgentni centar", ističe Pokrajac.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU Pune ruke posla za Hitnu pomoć: U udesu na Trošarini poginuo muškarac, žena skočila s mosta i mladić uboden nožem na Novom Beogradu

Izvor: Blic, 16.Avg.2022

Na Voždovcu je sinoć jedna osoba stradala u u saobraćajnoj nezgodi, dok je kod Gazele nožem teže povređen mladić, a mlađa žena je nakon skoka s mosta takođe zadobila teže povrede, rečeno je za Tanjug u službi Hitne pomoći.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.