Izvor: Blic, 26.Jul.2021, 13:58

JEZIV PRIZOR NA MESTU NESREĆE U SEVOJNU Automobil u kom je stradala žena popuno uništen, na putu vidljivi tragovi udesa (VIDEO)

Do saobraćajne nesreće koja se dogodila jutros oko 6 sati na putu kroz Sevojno došlo je, prema prvim informacijama, jer je automobil iz neutvrđenih razloga udario u autobus. U automobilu, u kom se nalazila tročlana porodica, poginula je tridesetpetogodišnja žena.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DETALJI NESREĆE U SEVOJNU: Od automobila nije ostalo ništa, u jezivoj nesreći teško povređen suprug nastradale žene

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021

Do saobraćajne nesreće koja se dogodila jutros oko 6 sati na putu kroz Sevojno došlo je, prema prvim informacijama, jer je automobil iz neutvrđenih razloga udario u autobus. U automobilu, u kom se nalazila tročlana porodica, poginula je tridesetpetogodišnja žena, javljaju mediji...Nesreća se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.