Izvor: Blic, 11.Maj.2021, 12:36

"JA SAM BOG, VI MOJE SLUGE" Napadač iz pre masakra u školi ostavljao jezive poruke: "Danas ću da pobijem smeće, pa onda sebe" (FOTO)

U ruskom gradu Kazanju danas je u pucnjavi u školi ubijeno sedmoro dece i učitelj, rečeno je za RIA Novosti u pres-službi predsednika Tatarstana. Prema izveštajima hitnih službi broj žrtava je porastao na 11, uključujući devetoro dece. Povređeno je najmanje 20 osoba.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"DANAS ĆU DA POBIJEM SMEĆE, A ONDA SEBE" Ubica iz Rusije ostavio jezive poruke na društvenim mrežama (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021

U Kazanju, glavnom gradu Tatarstana u kojem će sutra biti Dan žalosti, uveden režim antiterorističke operacije, a u svim obrazovnim ustanovama pojačane su mere bezbednosti...U ruskom gradu Kazanju danas je u pucnjavi u školi ubijeno jedanaestoro osoba, rečeno je za RIA Novosti u pres-službi predsednika...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.