Izvor: Blic, 01.Avg.2023, 10:50

Iznenada preminuo jedan od najbogatijih Hrvata! Vlasniku poznate mesare miliona pozlilo na plaži, umro nekoliko sati posle

Ivica Pivac, predsednik Grupe Pivac, iznenada je preminuo juče u 71. godini, javljaju hrvatski mediji. Prema saznanjima Jutarnjeg, Pivcu je pozlilo oko 17 sati te je nakon toga hitno prebačen u Splitsku bolnicu. Preminuo je u večernjim satima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ko je hrvatski biznismen koji je iznenada umro na plaži? Pivac je sa bratom držao preko 250 mesara i godišnje kasirao i po 500 miliona evra!

Izvor: Blic, 01.Avg.2023

Ivica Pivac, diplomirani agronom i predsednik Grupe Pivac, iznenada je preminuo juče u 71. godini, javili su juče hrvatski mediji. Ovaj hrvatski biznismen iza sebe je ostavio izuzetno razvijen biznis, Mesnu industriju Pivac. Zajedno sa bratom držali su oko 250 maloprodajnih lokala širom Hrvatske,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.