Izvor: Blic, 18.Mar.2023, 18:52

Izabrani kandidati za Visoki savet sudstva i tužilaštva, Odbor se ponovo sastaje za sedam dana

U Narodnoj skupštini u Srbiji danas je, na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, izabrano šest kandidata iz reda istaknutih pravnika za Visoki savet sudstva i sedam za Visoki savet tužilaštva. Obzirom da je potrebno da Odbor predloži Skupštini po osam kandidata za VSS i VST, Odbor će se sastati ponovo za sedam dana kako bi odlučio o još dva, odnosno jednom kandidatu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Izabrani kandidati za Visoki savet sudstva i Visokog saveta tužilaštva

Izvor: Danas, 18.Mar.2023

Odbor Skupštine Srbije za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu na današnjoj sednici utvrdio je predlog kandidata za prvi izbor članova Visokog saveta sudstva koje bira Skupština i predlog kandidata za prvi izbor članova Visokog saveta tužilaštva.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.