Izvor: Blic, 12.Jan.2020, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indijci ruše LUKSUZNE SOLITERE zbog ekoloških propisa

Vlasti jugozapadne indijske države Kerale srušile su u subotu dva luksuzna stambena kompleksa na obali jezera Vembanad, zbog narušavanja ekoloških propisa. Vrhovni sud naložio je u maju prošle godine rušenje, nakon što je specijalni komitet utvrdio da je izgradnja tih zgrada narušila propise o zaštiti obalskog područja, prenosi BBC.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VIDEO: Indijci ruše luksuzne stambene komplekse zbog ekoloških propisa

Izvor: Radio 021, 12.Jan.2020

Vlasti jugozapadne indijske države Kerale srušile su u subotu dva luksuzna stambena kompleksa na obali jezera Vembanad...Kako se navodi, luksuzni objekti su srušeni zbog kršenja ekoloških propisa...Trebalo bi da budu srušena još dva solitera, te će tako sa zemljom ovog vikenda biti sravnjena...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.