Izvor: Blic, 15.Jan.2024, 14:15

"IZBILA SAM PROZOR DA SPASEM DECU, ALI BEBU NISAM USPELA" Majka bebe nastradale u požaru u Sopotu jedva opisala šta se desilo: Videla sam plamen, onda sam pala, dim je opio (FOTO)

- Pala sam, da nisam pala, spasla bih i najmlađu. Dim me je skroz opio i zato sam pala, ne mogu da prežalim - priča za "Blic" Danijela Petković, majka nastradale šestomesečne bebe u stravičnom požaru koji je juče izbio u porodičnoj kući u mestu Đurinci nadomak Sopota. Ipak, majka, iako povređena, sprečila je još veću tragediju jer je uspela da spase drugo dvoje dece.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZASTRAŠUJUĆI DETALJI TRAGEDIJE KOJA JE SOPOT ZAVILA U CRNO: Vatra progutala bebu za nekoliko minuta, majka GRCA u suzama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024

Užas kakav se u tom kraju ne pamti..- Sve sam uradila što sam mogla da spasim našu bebu, kao što sam i druge dve ćerkice od dve i tri godine. Ali, pala sam. Nisam uspela da iznesem iz vatre moju bebu. Velika tragedija, vatra mi proguta dete za samo nekoliko minuta! - rekla je majka šestomesečne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.