Izvor: Blic, 01.Mar.2019, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTINA SE 9 GODINA KRILA U NEOTVORENOJ KOVERTI Dve verzije MISTERIOZNE SMRTI mesara iz Tutina za kog su tvrdili da se "ubio na poslu"

Tutinka Mirsada Tiganj, čiji je suprug Rifat pre skoro deset godina nastradao pod još uvek nejasnim okolnostima na radnom mestu, veruje da je on ubijen i da obdukcioni nalaz, koji je slučajno pronašla pre nekoliko meseci, to jasno dokazuje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Istina se 9 godina krila u neotvrenoj koverti, dvije verzije misteriozne smrti mesara iz Tutina za kog su tvrdili da se “ubio na poslu”

Izvor: SandzakPress.net, 02.Mar.2019, 14:51

Tutinka Mirsada Tiganj, čiji je suprug Rifat pre skoro deset godina nastradao pod još uvek nejasnim okolnostima na radnom mjestu, vjeruje da je on ubijen i da obdukcioni nalaz, koji je slučajno pronašla prije nekoliko mjeseci, to jasno dokazuje. Ova samohrana majka kaže da nikada nije vjerovala...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.