Izvor: Blic, 15.Sep.2018, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST IZBODENOG TRENERA "Jedan je potegao nož i ubo me u grudi, drugi je imao palicu... Napali su me mladići NA KOJE SAM UPOZORAVAO"

“Po završetku treninga pošao sam kući. Iza sportske hale, kod stepenica, video sam ljude, mislio sam da su prolaznici. Onda je jedan potegao nož. Uspeo sam da ga odgurnem, ali me je ubo nožem u grudi. Krenuo sam da bežim jer su me pojurila još trojica napadača…”

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Potegao je nož i ubo me u grudi! Napali su me ONI NA KOJE SAM UPOZORAVAO: Izbodeni trener iz Aleksinca otkriva istinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2018, 00:16

Prišli su mu s leđa..- Po završetku treninga pošao sam kući. Iza sportske hale, kod stepenica, video sam ljude, mislio sam da su prolaznici. Onda je jedan potegao nož. Uspeo sam da ga odgurnem, ali me je ubo nožem u grudi. Krenuo sam da bežim jer su me pojurila još trojica napadača - rekao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.