Potegao je nož i ubo me u grudi! Napali su me ONI NA KOJE SAM UPOZORAVAO: Izbodeni trener iz Aleksinca otkriva istinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2018, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potegao je nož i ubo me u grudi! Napali su me ONI NA KOJE SAM UPOZORAVAO: Izbodeni trener iz Aleksinca otkriva istinu!

Prišli su mu s leđa

- Po završetku treninga pošao sam kući. Iza sportske hale, kod stepenica, video sam ljude, mislio sam da su prolaznici. Onda je jedan potegao nož. Uspeo sam da ga odgurnem, ali me je ubo nožem u grudi. Krenuo sam da bežim jer su me pojurila još trojica napadača - rekao je izbodeni trener iz Aleksinca.

Pročitajte i:

Ovako je opisao dramatične trenutke N. Đ. (36) iz Aleksinca, predsednik Ženskog rukometnog kluba iz tog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grada, koji je u četvrtak oko 20:30 časova izboden iza sportske hale.

- Bila su četvorica napadača. Jedna je imao nož, a napadač koji je stajao kod ograde imao je ogromnu palicu. Počeo sam da bežim od njega kada su još dvojica pokušala da mi preseku put. Uspeo sam da ih zaobiđem i utrčim u salu. Nisu ušli za mnom, a ja sam tek tada video da sam ranjen. Primetio sam krv na ruci, a kada sam podigao majicu, video sam ubod u grudi. Viknuo sam: Zovite Hitnu pomoć, policiju… Lekar košarkaša mi je pritisnuo ranu peškirom i zaustavio krvarenje do dolaska Hitne pomoći. Ja sam pozvao policiju i prijavio napad jer sam prepoznao napadača koji me je ubo nožem - kaže N.Đ.

On ističe da je napadnut jer se krajem jula obratio aleksinačkoj javnosti otvorenim pismom, tražeći da se stane na put grupi nasilnika koji maltretiraju omladinu u tom gradu, a kojima niko ne sme da se suprotstavi. Nakon tog obraćanja koje je preneo lokalni portal, N.Đ. kaže da ga je na ulici presreo otac nasilnika koji ga je sada izbo, a sa kojim se tada sukobio jer je imao šrafciger u rukama.

On je prenoćio u Urgentnom centru u Nišu gde mu je rana zbrinuta, a juče je otpušten sa grudne hirurgije jer mu je stanje bilo stabilno, a povreda nije zahtevala dalje bolničko lečenje.

Niška policija uhapsila je I. K. (21) iz Aleksinca zbog sumnje da je u četvrtak uveče u Aleksincu pokušao da ubije N.Đ. (36). On se sumnjiči da je Đurića ubo nožem u grudi, a potom pobegao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRETI I TUŽIOCIMA, BIJE KOGA STIGNE I HUŠKA PSE Ko je žestok momak iz Aleksinca koji je pretukao i UBO U GRUDI predsednika rukometnog kluba

Izvor: Blic, 16.Sep.2018

Niška policija uhapsila je Ivana K. (21) iz Aleksinca zbog sumnje da je u četvrtak uveče u ovom gradu pokušao da ubije predsednika ženskog rukometnog kluba Nenada Đurića (36). On je osumnjičen da je Đurića ubo nožem u grudi jer je u otvorenom pismu, koje su preneli lokalni portali, upozoravao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.