Izvor: Blic, 14.Okt.2023, 11:43

IGOR TVRDI DA MU JE POVREDILA DOSTOJANSTVO Sunčicu (65) tužio bivši muž zbog dnevnika koji je pisala: "ONA STVAR MU JE MALA"

Sada već bivšu suprugu Sandru (65), od koje se zvanično razveo, bivši suprug Igor optužio je da je 2022. godine u hodniku njihovog zajedničkog stana u Zagrebu okačila stranicu svog dnevnika, koja je i tema spora.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zagrepčanin tužio bivšu ženu zbog dnevnika: „Testisi su mu bili maleni kao i ona stvar“

Izvor: Luftika.rs, 14.Okt.2023

Ivo iz Zagreba optužio je bivšu suprugu Sunčicu (65) da je 2022. godine u hodniku njihovog zajedničkog stana u Zagrebu okačila stranicu svog dnevnika, koja je ujedno i tema sudskog spora.. Kako je saopštio Opštinski prekršajni sud u Zagrebu, ona je navodno objavila stranicu iz svog rukom pisanog...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.