Izvor: Blic, 27.Jan.2020, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humoristička serija "Tate" od večeras na Prvoj televiziji: Radnim danima u 20 časova - svaki čovek može biti otac, a samo retki mogu biti tate!

Gledaoci Prve TV od večeras, radnim danima u 20 časova, uživaće u još jednoj sjajnoj humorističko-dramskoj seriji - “Tate” koja prati živote četiri potpuno različita muškarca – Vlade, Marka, Petra i Tome I njihov odnos prema porodici, prijateljima i poslu. Oni kroz očinstvo postaju prijatelji čiji se putevi prepliću na neobičan način, što će dovesti do različitih životnih obrta, smeha, intriga, suza, rastanaka, novih ljubavi i prijateljstava u koje će biti upleteni razni ljudi, njihovi prijatelji, žene, tašte, devojke I poslovni saradnici.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Spremite se: "Tate" vas čekaju na Prvoj TV - Večeras u 20.00!

Izvor: B92, 27.Jan.2020

"Svaki čovek može da bude otac, ali retki mogu da budu tate", poruka je komične porodične serije koja večeras od 20 časova počinje da se emituje na Prvoj TV...Šta će nas u ovoj priči nasmejati do suza, otkrili su nam glavni junaci. Tate bez premca su Andrej Šepetkovski, Branko Janković, Filip...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.