Izvor: Blic, 24.Apr.2018, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska više neće priznavati fakultetske diplome iz Srbije i BiH?

Dekan Visoke škole za ekonomiju, preduzetništvo i upravljanje "Nikola Šubić Zrinski" iz Zagreba nedavno je za "Glas Slavonije" izjavio kako postoje indicije da se diplome stečene u Srbiji i BiH više neće moći nostrifikovati u Hrvatskoj.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HRVATSKA NE PRIZNAJE SRPSKE DIPLOME Katanić: Ne zadovoljavaju tražene kriterijume

Izvor: Blic, 24.Apr.2018

Dekan Visoke škole za ekonomiju, preduzetništvo i upravljanje “Nikola Šubić Zrinski” iz Zagreba, Ivica Katavić, izjavio je za "Glas Slavonije" da "postoje velike indicije da diplome stečene u Srbiji i BiH više neće moći da se nostrifikuju u Hrvatskoj.

Nastavak na Blic...

Hrvatska neće priznavati diplome iz Srbije?

Izvor: Danas, 24.Apr.2018

Dekan Visoke škole za ekonomiju, preduzetništvo i upravljanje “Nikola Šubić Zrinski” iz Zagreba nedavno je rekao Glasu Slavonije da postoje indicije da se diplome stečene u Srbiji i BiH više neće nostrifikovati u Hrvatskoj. Članak Hrvatska neće priznavati diplome iz Srbije? se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.