Izvor: Blic, 11.Apr.2023, 12:11

"HTEO JE DA UBIJE I NAJMLAĐU DEVOJČICU, ONA JE USPELA DA POBEGNE" Potresna ispovest ujaka ubijene tinejdžerke u Ripnju: "Tukao je moju sestru nožem, molili smo ga da prestane"

- Bio sam na spratu kuće, sišao sam dole i video njih izbodene kako leže na podu. Izašao sam napolje, tada je i mene ubo u rame i otišao uz pretnju da će se opet vratiti - priča za "Blic" ujak devojčice kojeg je Stojan Ilić (38) iz Ripnja napao nožem nakon što je njegovu sestričinu u šumi obljubio i nožem nasmrt izbo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVE NAS JE NAPAO ISTIM NOŽEM! Ispovest ujaka ubijene devojčice u Ripnju: Jezivu vest saznao sam na televiziji

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023

Telo nesreće devojčice nađeno je juče u blizini pruge Beograd-Niš u šipražju...- Uleteo je u kuću i počeo da nas sve ubada. U jednom trenutku istrčao je za mojom sestričinom, ali je ona uspela da mu pobegne. Rekao je da će se vratiti - ovim rečima počinje svoju potresnu ispovest ujak devojčice...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.