SVE NAS JE NAPAO ISTIM NOŽEM! Ispovest ujaka ubijene devojčice u Ripnju: Jezivu vest saznao sam na televiziji

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 12:35

SVE NAS JE NAPAO ISTIM NOŽEM! Ispovest ujaka ubijene devojčice u Ripnju: Jezivu vest saznao sam na televiziji

Telo nesreće devojčice nađeno je juče u blizini pruge Beograd-Niš u šipražju.

- Uleteo je u kuću i počeo da nas sve ubada. U jednom trenutku istrčao je za mojom sestričinom, ali je ona uspela da mu pobegne. Rekao je da će se vratiti - ovim rečima počinje svoju potresnu ispovest ujak devojčice koju je juče u Ripnju ubio Stojan Ilić (37).

Prema njegovim rečima, u tom trenutku nije znao da mu je komšija ubio najstariju sestričinu. Jezivu vest >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čuo je na televiziji.

- Bio sam na spratu. Majka mi je rekla da donesem potpalu za drva. U jednom trenutku čuo sam galamu i buku. Sišao sam dole. Sestra i majka su mi bile izbodene. Tim nožem posekao je i mene. Zatim je izletao napolje i pojurio za mojom malom sestričinom. Ona je uspela da mu pobegne - priča ujak.

Kako sam tvrdi, Stojan je "imao trenutke kada poludi".

- Mojoj sestričini se nije svideo, ali on joj se nabacivao. Kupovao joj je sve i svašta - kaže on.

U kući gde se dogodio krvavi pir danas je bio i brat ubijene devojčice.

- Stojan i sestra su me zamolili da idem sa njima do prodavnice po baterije. Svi smo seli u kola. Stojan nije imao položen vozački ispit, pa je rekao da izađem blizu glavnog puta da ne ide dalje zbog policije. Kada sam završio sa kupovinom oni nisu bili tu. Stojan je pobegao sa mojom sestrom. Tražio sam je, ali je nisam našao. Na vestima sam i čuo da je ubijena- kaže brat ubijene devojčice.

Zločin se dogodio juče u beogradskom naselju Ripanj. Stojan je, navodno, prvo silovao , pa ubio devojčicu. Zatim, ušao u njenu porodicu gde joj je izbo majku, ujaka i babu. Telo nesreće devojčice nađeno je u blizini pruge Beograd-Niš u šipražju. Imala je dva uboda u vrat i stomak. Na rukama posekotine dok se branila. Komšije tvrde da je za ovu tragediju odgovorna njena majka koja nije brinula o deci.

 Više vesti o ovom stravičnom zločinu možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.