Izvor: Blic, 03.Avg.2023, 19:02

HRVATSKOJ I SLOVENIJI PRETI APOKALIPSA Oluja ih može ostaviti bez struje i vode, a putevi će biti potopljeni: Vojska u pripravnosti - Za 36 sati pašće kiše kao za mesec dana (FOTO)

Zbog jakih i dugotrajnih pljuskova koji dolaze u Sloveniju izdata su brojna upozorenja, a nepogode mogu trajati u narednih 36 sati. U noći četvrtak na petak bujični vodotoci i manje reke u severnoj i središnjoj Sloveniji u početku će naglo porasti. Rast reka će se u petak tokom dana intenzivirati i proširiti na veći deo zemlje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojska u stanju pripravnosti: Izdata upozorenja najvišeg stepena

Izvor: B92, 03.Avg.2023

Sloveniju u narednih 36 sati očekuju vremenske neprilike, zbog čega su izdata brojna upozorenja...Upozorenje su uputili Agencija Republike Slovenije za okolinu (ARSO), Geološki zavod, Uprava za zaštitu i spasavanje i Civilna zaštita...ARSO predviđa da bi danas za 24 sata na severozapadu Slovenije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.