Izvor: Luftika.rs, 01.Okt.2022, 09:46

Horor u Beogradu, sin (26) ubio majku u stanu, policija zatekla jeziv prizor

Beogradska policija je uhapsila Đ. M. (26) zbog sumnje da je ubio svoju majku.
Mladić, kako javlja TV Pink, navodno ima bipolarni poremećaj. Prema rečima njegove sestre, Đ. M. se poslednjih dana čudno ponašao, a juče je napravio incident u centru Beograda kada je napao nepoznatu devojku.
Telo majke nađeno je tokom noći s povredama glave u stanu u Ulici Vojvode Stepe na Voždovcu.
Nakon kontakta s članom porodice >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << koji je rekao da se nesrećna žena dva dana ne javlja na telefon, policija je izašla na lice mesta. Vrata stana su bila zaključana, telefon nedostupan, a zvono na vratima nije radilo.
O svemu je obavšteno nadležno Više javno tužilaštvo.
Drogirani vozač (22) osuđen na 9 godina robije za ubistvo novosadske učiteljice (36)
Izvor: Kurir

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR U BEOGRADU Sin ubio majku! Dva dana se nikom nije javljala, otac zatekao JEZIV PRIZOR

Izvor: Blic, 01.Okt.2022

Đ. Marić (26) je uhapšen zbog osnovane sumnje da je ubio svoju majku u Ulici vojvode Stepe u beogradskom naselju Voždovac, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Beograd, uhapšen mladić zbog sumnje da je ubio majku

Izvor: RTS, 01.Okt.2022

Policija je u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsila Đ. M. (1996) zbog sumnje da je ubio majku, saopšteno je iz MUP-a. . U saopštenju se navodi da se sumnja da je uhapšeni u stanu u Ulici vojvode Stepe na Voždovcu svojoj šezdesetjednogodišnjoj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.