Izvor: Blic, 24.Avg.2019, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HILJADE PUTNIKA DOČEKALO NOĆ NA HORGOŠU Kolone duge više od PET KILOMETARA, ljudima u vozilima dele vodu, putnici očajni

Na graničnom prelazu Horgoš i u večernjim satima stravične gužve koje su počele da se formiraju još od ranih jutarnjih časova. Kolone vozila duge su i po nekoliko kilometara, a na izlaz iz zemlje se čeka i duže od četiri sata. Mnogi su u koloni stajali zarobljeni od ranog jutra, a ljudima je u jednom momentu dopremljena i pijaća voda.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HILJADE PUTNIKA DOČEKALO NOĆ NA HORGOŠU U kolonama čekaju VIŠE OD ČETIRI SATA, ljudima u vozilima dele vodu, putnici očajni

Izvor: Blic, 24.Avg.2019

Nekoliko hiljada putnika i dalje stoji zarobljeno u kilometarskoj koloni pokušavajući da se domognu graničnog prelaza Horgoš. Na izlaz iz zemlje, kako su oko rekli za "Blic" u AMSS oko 23 časa, čeka se oko četiri sata.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.