Izvor: Blic, 15.Okt.2021, 18:45

HAPŠENJE DIJANE HRKALOVIĆ Šokantan snimak: Ovako je svirepo ubijen karatista na tramvajskim šinama, a zatim se volšebno promenio DNK DOKAZ

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka, privedena je zbog sumnje da je uklonila dokaze u slučaju ubistva na šinama 2017. godina kada je nastradao karatista Vlastimir Milošević. Glavni osumnjičeni za ubistvo bio je Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, ali je on na kraju oslobođen jer su dokazi nestali.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPŠENJE DIJANE HRKALOVIĆ Bivša državna ministarka privedena na saslušanje zbog ubistva na šinama: Velja Nevolja bio glavni osumnjičen, ali onda se volšebno promenio DNK DOKAZ

Izvor: Blic, 15.Okt.2021

Nekadašnja državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović privedena je danas na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal povodom slučaja ubistva Vlastimira Miloševića na tramvajskim šinama u januaru 2017. godine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.