Izvor: Blic, 25.Jun.2023, 00:00

HAOS U AVIONU NA BEOGRADSKOM AERODROMU Putnica sa malim detetom nije htela da se veže: Nakon svađe i drame izvelo je obezbeđenje (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak iz jednog od aviona koji je trebalo da poleti sa aerodroma "Nikola Tesla", ali zbog jedne putnice, let je kasnio. Naime, na snimku se vidi žena koja, navodno, nije ispoštovala bezbedonosnu proceduru koja podrazumeva da svi putnici u avionu vežu svoje pojaseve, te je došlo do konflikta između nje i još nekoliko ljudi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOTIČNA SITUACIJA U AVIONU NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Putnica odbija da se veže, policija morala da reaguje - društvene mreže podivljale (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023

Video snimak izazvao je lavinu komentara...Veliki incident u jednom od aviona koji treba da poleti sa Aerodroma "Nikola Tesla", upravo je u toku!..- Haos na aerodrom u avionu, žena nije htela da se veže, sad i policija dolazi po nju - objavljeno je na Instagram stranici Serbialive Beograd...Bezbednosna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.