Izvor: Blic, 27.Maj.2022, 17:29

HAOS OKO PASOŠA I LIČNIH KARTI NE JENJAVA Zbog povećanog interesovanja za izdavanjem sada zakazivanje I NEDELJOM

Zbog povećanog interesovanja građana za izdavanje ličnih dokumenata Ministarstvo unutrašnjih poslova, u saradnji sa Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije, omogućilo je zakazivanje termina za izdavanje pasoša i ličnih karata elektronskim putem i za nedelju, u radnim jedinicama u Beogradu u Ulici Omladinskih brigada 1 (SIV 3) od 8-15 časova, i u Novom Sadu u Bulevaru oslobođenja od 7-15 časova, saopštio je MUP.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lažne dojave o bombama u Beočinu prijavljivao trinaestogodišnjak?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, u saradnji sa Upravom kriminalističkе policijе i Tužilaštvom za organizovani kriminal, rasvеtlili su lažnе dojavе o postavljеnim bombama u Bеočinu iza kojih, kako sе sumnja, stoji trinaеstogodišnjak iz ovog mеsta...Sumnja sе...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.