Izvor: Blic, 16.Okt.2023, 22:08

HAMAS OBJAVIO PRVI SNIMAK TAOCA IZ GAZE "Zovem se Mia, teško sam povređena i samo želim da vidim svoju porodicu ponovo!" (VIDEO)

Militantna organizacija Hamas, koja je otpočela rat na Bliskom istoku, napadom na Izrael 7. oktobra, objavila je prvi snimak jednog od navodnih taoca koje su oteli od početka sukoba.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hamas objavio snimak otete devojke: "Imam 21 godinu, teško sam povređena" VIDEO

Izvor: B92, 16.Okt.2023

Hamas je u ponedeljak uveče objavio snimak na kome se prvi put vidi jedan talac koga drže u Pojasu Gaze...Na kratkom snimku vidi se mlada žena, koju nepoznata osoba previja nakon što je ranjena u ruku, a devojka kasnije govori u kameru..."Zovem se Mia, imam 21 godinu, ja sam iz Šohama. Trenutno...

Nastavak na B92...

11. DAN KRVAVOG SUKOBA U IZRAELU Hamas objavio prvi video taoca iz Gaze, Amerika šalje trupe

Izvor: Blic, 17.Okt.2023, 06:38

Najmanje 2.808 Palestinaca, a 1.400 Izraelaca je ubijeno u krvavom ratu Izraela i Palestine koji besni već 11. dan. Hamas je zahtevao oslobađanje 6.000 zatvorenika iz izraelskim zatvorima u zamenu za taoce koje su oteli prvog dana napada, 7. oktobra, dok je Iran upozorio na "preventivni" napad na Izrael...

Nastavak na Blic...

Hamas objavio prvi video taoca: Ja sam Maja. Operisali su me tri sata (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Okt.2023

GAZA - Hamas je objavio uznemirujući video snimak za koju tvrdi da prikazuje Izraelku, koju su za vrijeme posjete muzičkom festivalu "Supernova" oteli i odveli u Gazu. Kako tvrdi Izrael, ukupno 199 taoca su oteli Hamasovi ratnici na krvavu subotu 7. oktobra.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.