Izvor: Blic, 23.Maj.2023, 14:59

Grujičić o grupnoj seansi u "Ribnikaru": "Da li je muzikoterapija u ovom trenutku potrebna ili ne, odlučiće spoljašnji stručni nadzor Klinike za psihijatriju"

- O tome koga ćemo poslati u školu "Vladislav Ribnikar" odlučivali su direktorka Instituta za mentalno zdravlje Milica Pejić, koja je prvih dana bila lično tamo, kao i profesor Milan Latas. Poslali smo kliničke psihologe, doktore nauka, primarijuse, profesore, docente i svi su se odazvali i to volonterski. Tako da smo poslali one koji se bave ovakvom problematikom. Niko od njih nije amater niti bilo šta drugo, već se radi o zaista profesionalcima koji su dokazani što možete videti i po njihovim biografijama - rekla je u skupštini Danica Grujičić, ministarka zdravlja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.